Winkel Cursussen Reparaties Achtergrond
Prijslijst Vragen Contact

Achtergrond

Login is het computerproject van SCIP (Stichting Cliëntgestuurde Initiatieven en Projecten). Het doel van SCIP is het ondersteunen van (ex-)cliënten uit de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) bij het opzetten van eigen projecten.

In de praktijk betekent dit dat Login met nadruk open staat voor mensen die in aanraking zijn (geweest) met de GGZ. Maar ook voor mensen die al lange tijd geen betaalde baan hebben gehad. Bij Login zijn uiteenlopende functies beschikbaar, van vrijwilliger met parttime werk tot fulltime werknemer.

Iedereen kan actief zijn binnen Login vanuit een eigen motivatie. Wat de medewerkers van LoginPC gemeen hebben is hun passie voor computers. Andere motieven om bij Login te werken zijn bijvoorbeeld: het opbouwen van een arbeidsritme, het opbouwen van een sociaal netwerk, het hervinden van (arbeids)grenzen.

Werkplaats

Naast de verkoop- en reparatieafdeling in de winkel is er ook een aparte werkplaats. In de werkplaats kan iedereen als vrijwilliger zijn of haar passie voor computers en elektronica uitleven. Onder professionele begeleiding worden computers in elkaar gezet, bruikbare onderdelen verzameld en wordt nieuwe software geïnstalleerd. Ervaren vrijwilligers kunnen doorstromen naar de winkel van Login en daar ondersteunen als technisch of commercieel (winkel) medewerker.web-design: webburo.org