Winkel Cursussen Reparaties Achtergrond
Prijslijst Vragen Contact

Reparaties

Harde schijf van uw computer kapot? Een nieuwe videokaart nodig? Geheugen vervangen of uitbreiden? Kom voor reparaties en onderhoud van uw computer naar Login.

Bij Login kunt u op verschillende manieren uw computer laten repareren:

Reparatie van uw computer in de winkel

Wij repareren computers in onze winkel/werkplaats. Daarnaast kunnen we uw computer ook upgraden of uw systeem uitbreiden. U hoeft alleen uw computerkast mee te nemen. Zodra de computer klaar is bellen wij u op zodat u uw computer weer kunt ophalen. Reparaties kunnen een week duren. Als er onderdelen vervangen moeten worden, kunt u bij ons vaak  kiezen tussen nieuwe of tweedehands onderdelen.

Hoe? Kom met uw computer naar de winkel van Login:

  1. West: Kwakersstraat 14 in Amsterdam Oud-West. Openingstijden: ma t/m vr 10.00 - 17.00 uur.
  2. Noord: P/A kringloopwinkel 'de Lokatie'  Distelweg 85 1031HD Amsterdam noord. Openingstijden: ma 13.00 - 16.45 uur en di t/m za 10.00 - 16.45 uur.

Wij zijn enthousiast en servicegericht en denken met u mee v.w.b. de goedkoopste,best passende oplossing in overeenstemming met onze non-profit uitgangspunten.

Tarief: € 25,- per uur.

Onderzoekskosten: € 20,-

Backups maken op cd vanaf € 20,- meer dan 1 cd € 40,-

Windows Herinstalatie incl updates € 40,-

Virus verwijderen € 40,-

Optimaliseren en opschonen van computer € 20,-

Recoveren van bestanden € 50,-

Diagnose stellen € 15,-

Stadspas korting: € 15% op reparaties.

*prijswijzigingen voorbehouden.

Garantie

Op alle reparaties in onze winkel of bij u thuis uitgevoerd, geven wij op de hardware drie maanden garantie.

Reparatie onder deskundige begeleiding bij de 'Klusklup'

Vind je het leuk om te knutselen aan je eigen pc?
Doe je dat al, maar loop je tegen problemen aan waar je geen oplossing voor vindt?
Kom dan naar de Klusklup!
Ben je bang om een schroevendraaier te hanteren? Of ben je niet geïnteresseerd in pc's?
Dan is de Klusklup helaas niet aan jou besteed.

Bij de Klusklup krijg je begeleiding van vrijwilligers van Login. Het doel is dat je zelf je pc repareert of verbetert. De begeleiders geven advies en helpen je waar nodig.
Eerst kijken we of het repareren of verbeteren van je pc zin heeft. Dit in verband met je wensen en de te verwachten kosten. Soms is een reparatie te duur. Dan is het advies om een nieuwe of gebruikte pc te kopen.

Wat kun je zelf doen?
Wil je bijvoorbeeld een grotere harddisk, een andere videokaart, of meer geheugen? Koop de onderdelen in de winkel van Login, of ergens anders. Wij ondersteunen bij het installeren. Of wil je de bestanden van je oude pc overzetten naar je nieuwe pc? Dat is allemaal eenvoudig zelf te doen. En met onze deskundige begeleiding weet je zeker dat het goed gaat.

Wat moet je meenemen?
Alleen de systeemkast is voldoende. Monitoren, toetsenborden en muizen zijn aanwezig. Neem alle software mee, die je ooit bij de pc hebt gekregen.
Duurt een klus langer dan één middag, dan kun je de pc in de werkplaats achterlaten om er de volgende week verder aan te werken.

De Klusklup wordt gehouden in de werkplaats van Login, elke maandagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Deelnemers betalen een vergoeding van € 5,- per blok van 2 uur.

Je dient je op te geven door je naam op de inschrijflijst bij de werkplaats te (laten) zetten
Dat kan op Maandagmiddag tussen 13.00u en 17.00u door:
- langs te komen op de Cornelis Dirkzstraat 27,
- of (alleen dan!) telefonisch via 020-6892004.
Vermeld hierbij ajb je naam plus telefoonnummer.
We beginnen altijd om 13.00u met de bespreking van de problemen die men wil oplossen, dus wees ajb op tijd.

Reparatie van uw computer aan huis door 'Logout'

Logout is in maart 2008 van start gegaan en biedt computerhulp aan huis. Mensen die om diverse redenen niet met hun computer bij Login langs kunnen komen, kunnen Logout bellen voor een afspraak. Bijvoorbeeld voor het installeren van internet of andere software of het opzetten van een netwerk. Maar ook problemen met hardware worden door Logout verholpen. Zowel particulieren als organisaties kunnen een beroep doen op Logout. Stadspas korting: € 15%

TEL: 020-6126025 (+antwoordapparaat)  Bel voor een afspraak en prijsopgave:  ma t/m vrij  10:00 uur tot  17:00 uur of per mail logout@loginpc.nl.

web-design: webburo.org